Renswoude

Drieca Bac- Heijboer

Dorpsstraat 61, 3927 BB Renswoude

Naam Dietist:

Mw. H.C. Bac- Heijboer

031-8301162

Ik ben werkzaam in :

Drieca Bac- Heijboer

Al 25 jaar ben ik diëtist. De eerste jaren heb ik als voedingsdeskundige in de tropen gewerkt en 4 kinderen gekregen. Vanaf 1998 heb ik een praktijk gehad in een huisartsencentrum te Oud Beijerland. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk te Renswoude en in Medisch Centrum de Zwaai te Veenendaal.

Ik blijf het vak voeding interessant vinden en heb in 25 jaar al allerlei andere visies en diëten meegemaakt. Saai is het niet!  Ook het werken met allerlei verschillende mensen met verschillende gewoontes en behoeftes, blijf ik erg leuk vinden. Het is een uitdaging om iedere keer weer, samen met de cliënt een persoonlijk, individueel voedings/leefadvies te bespreken, daaraan te werken en zo de  gezondheid te verbeteren.  Daarnaast is het samenwerken met andere disciplines erg verrijkend.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble