Renswoude

Mw. H.C. Bac- Heijboer

Vendelier 16 3927 WD Renswoude

Naam Dietist:

Mw. H.C. Bac- Heijboer

031-830-1162

Vendelier 16

3927 WD

Renswoude

Mw. H.C. Bac- Heijboer

Al 25 jaar ben ik diëtist. De eerste jaren heb ik als voedingsdeskundige in de tropen gewerkt en 4 kinderen gekregen. Vanaf 1998 heb ik een praktijk gehad in een huisartsencentrum te Oud Beijerland. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk te Renswoude en in Medisch Centrum de Zwaai te Veenendaal.

Ik blijf het vak voeding interessant vinden en heb in 25 jaar al allerlei andere visies en diëten meegemaakt. Saai is het niet!  Ook het werken met allerlei verschillende mensen met verschillende gewoontes en behoeftes, blijf ik erg leuk vinden. Het is een uitdaging om iedere keer weer, samen met de cliënt een persoonlijk, individueel voedings/leefadvies te bespreken, daaraan te werken en zo de  gezondheid te verbeteren.  Daarnaast is het samenwerken met andere disciplines erg verrijkend.

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram