Vlaardingen

Hélène Spijkerman

Burg Luijerinksingel 13, 3135 KJ Vlaardingen

Naam Dietist:

Hélène Spijkerman

06-13682166

Ik ben werkzaam in :

Burg Luijerinksingel 13

3135 KJ

Vlaardingen

Hélène Spijkerman

Als diëtist heb ik passie voor gezond koken en voorlichting geven voeding. Van een hobby heb ik uiteindelijk mijn beroep gemaakt. Met mijn zoon (Marc) sta ik regelmatig in de keuken om lekkere gerechten klaar te maken.
 
Als moeder en (sport)diëtist wil ik het goede voorbeeld geven aan mijn gezin en anderen. Daarom ben ik wekelijks in de sportschool (fitness/cardio) te vinden.
Jarenlang heb ik gewerkt als diëtist ofwel voedingsvoorlichter. Eerst bij Unilever/Becel (3 jaar), daarna bij het Voedingscentrum in Den Haag (ruim 12 jaar).
 
Sinds 2014 werk ik als zelfstandige diëtist, heb ik mijn herintredingstraject goed afgerond en ben ik kwaliteitsgeregistreerd in het register Nederlands Paramedisch Instituut (KP nr: 09900786089).  
Eind 2018 heb ik ook de aantekening leefstijlcoach verkregen, staat vermeld in het Kwaliteitsregister. 
 
Specialisaties in mijn werk: diabetes, overgewicht, hart en vaatziekten, sportvoeding, kinderen en voedselallergie. 
 
Aandachtsgebieden: stapsgewijs anderen te helpen/coachen om veranderingen in hun eet- en leefstijl door te voeren en vol te houden.   
 
Klantvriendelijk, kwaliteit en service vind ik belangrijk in mijn dienstverlening of dieet-/voedingsadvisering.  
janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram