Joure

Hester Visser

Sluisdijk 30-6, 8501 BZ Joure

Naam Dietist:

Hester Visser

0513- 841178

Ik ben werkzaam in :

Hester Visser

Mijn naam is Hester Visser. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Als diëtist heb ik de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. De titel “diëtist” is beschermd. Dit betekent dat deze titel alleen gebruikt mag worden wanneer de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes is afgerond. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende thuiszorgorganisaties en bij een zelfstandige diëtistenpraktijk in Meppel ben ik in 2007 gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk in Joure.

Voeding neemt een steeds belangrijker plaats in binnen onze maatschappij. We kunnen er niet zonder. Dat maakt tegelijkertijd dat we dagelijks voor de keuze staan: “Wat eten we en hoeveel eten we?”. Door over- of ondergewicht, maagdarmklachten, allergieën of afwijkende bloedwaarden word je soms gedwongen meer over je voeding na te denken dan voorheen…

Het woord “dieet” en “diëtist” heeft over het algemeen een strenge toon. Toch zal het in de praktijk meevallen. Door een persoonlijke benadering tijdens de gesprekken en door het voedingsadvies af te stemmen op jouw situatie (daarbij rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden), hoop ik dat je een aangepast voedingspatroon niet ziet als een dieet, maar als een verandering van eetgedrag. Als bepaalde eet- en leefgewoonten ingesleten zijn, lijkt de weg naar verandering soms moeilijk.
Als diëtist kan ik je adviseren welke voeding en leefstijl het beste bij je past en kan ik je begeleiden bij de invoering hiervan.

Het leven moet ook leuk en lekker blijven! Dit zal dan ook onderdeel zijn van de gesprekken en begeleiding.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble