Amerongen

Inge Schakel-Hille

Drostestraat 21, 3958 BK Amerongen

Naam Dietist:

Inge Schakel-Hille

0343-457481

Ik ben werkzaam in :

Inge Schakel-Hille

Welkom bij diëtistenpraktijk Lekker Gezond.

Mijn naam is Inge Schakel. Ik ben diëtiste in Amerongen en u kunt bij mij terecht voor al uw vragen over voeding.

Voeding is momenteel een veel besproken onderwerp. De invloed hiervan op ons lichaam en ons leven is erg groot. De beschikbare informatie (via folders, televisie, reclame enz.) is niet altijd even duidelijk en nogal eens tegenstrijdig.

Voeding heeft een belangrijke plaats in het gezond houden of gezond maken van het lichaam en het is nuttig om te weten op welke manier u uw lichaam kan helpen om het gewenste doel te bereiken.

De invloed van voeding op het ontstaan van suikerziekte, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en overgewicht is wel bekend. Maar dat houdt niet in dat ook altijd duidelijk is welk patroon helpt om deze ziektes te voorkomen of onder controle te houden.

Het kan prettig zijn om een keer te bekijken of uw huidige voedingspatroon voldoet aan uw eisen. Dat kan zijn om een doel te bereiken of om te zien of de voeding wel volwaardig is, bijvoorbeeld bij kinderen.

De samenstelling van het lichaam is een onderwerp dat steeds meer aandacht en bekendheid krijgt. Het gewicht alleen zegt daar niet veel over, want hoeveel spieren zijn er, hoeveel vet en hoeveel vocht. Een bio-impedantiemeting geeft hier inzicht in.

Voor iedereen die meer wil weten over zijn/haar lichaam en de manieren om te zorgen voor een gezond en fit leven, is er de mogelijkheid om een afspraak te maken om samen te werken aan het optimale eet- en leefpatroon.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram