Aalsmeer

Ilse Boonders

Aalsmeerderweg 283-3, 1432 CN Aalsmeer

Naam Dietist:

Mw. Ilse Boonders

06-83967209

Ik ben werkzaam in :

Ilse Boonders

Welkom bij diëtistenpraktijk Kwiek. Mijn naam is Ilse Boonders, ik ben de trotse eigenaresse van deze praktijk. Als echte voedselliefhebber heb ik de opleiding tot diëtiste gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam, met succes! Na mijn afstuderen ben ik gestart als zelfstandig diëtiste en heb ik met veel plezier verschillende waarnemingen gedaan. 

Waar je mij blij mee maakt? Eten! Naast dat eten voor iedereen noodzakelijk is, speelt het voor mij nog een iets belangrijkere rol in mijn leven. Ik voel me gelukkig in de keuken, waar ik graag nieuwe recepten kook of bak. Sharing = caring, dus ik vind het ook leuk om teksten te schrijven en mijn passie hierover te delen met anderen.

Bij Kwiek geef ik professioneel voedingsadvies vanuit een persoonlijke benadering. Als diëtiste help ik jou mee om jouw leefstijl en/of eetgewoontes te veranderen. Dit kan vanuit medische noodzaak zijn, maar ook omdat jij zelf toe bent aan een andere eetgewoonte. 

De voedingswereld verandert razendsnel. Om de laatste ontwikkelingen ook bij mijn praktijk toe te kunnen passen, volg ik regelmatig (bij)scholingen. Daarnaast ben ik lid van DCN (Diëtiste Corporatie Nederland) en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram