Laren NH

Jessica de Wit

Pastoor Hendrikspark 32, 1251 MD laren nh

Naam Dietist:

Jessica de Wit

06-30041958

Ik ben werkzaam in :

Pastoor Hendrikspark 32

1251 MD

Laren NH

Jessica de Wit

In mei 2011 ben ik gestart met Diëtistenpraktijk Laren. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hier heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek gedaan. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren in de farmaceutische industrie gewerkt waar ik mij heb kunnen ontplooien op medisch gebied en in communicatie. Het werken als diëtist heeft altijd mijn interesse gehouden en heeft mij er toe aangezet een eigen praktijk te openen. Het zoeken van verdieping in voedingsproblemen en met name het contact met de cliënt zijn voor mij mooie aspecten van het werken als diëtist. Naast mijn werk als diëtist ben ik ook yogadocent en geef les in Laren. De combinatie van een gezonde voeding, lichaam en geest spreekt mij zeer aan. Naast het beoefenen van yoga houd ik erg van hardlopen en dansen. U kunt mij dan ook regelmatig tegenkomen op de hei of in het bos, wandelend of hardlopend met mijn hond of in de dansschool van Studio Dansu in Huizen en Eemnes.

Het is voor mij een uitdaging om voor u een voedingsadvies op te stellen dat past in uw levensstijl. Ik hoop u te ontmoeten in Diëtistenpraktijk Laren!

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram