Rotterdam

Jolande van Teeffelen

Henk Speksnijderstraat 27, 3067 AC Rotterdam

Naam Dietist:

Jolande van Teeffelen

010-2025165

Ik ben werkzaam in :

Henk Speksnijderstraat 27

3067 AC

Rotterdam

Jolande van Teeffelen

Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Speciale aandachtsgebieden: ADHD, prikkelbaar darm syndroom, oncologie, parkinson, bariatrische chirurgie, voedselallergieën, zwangerschapsdiabetes, COPD, CVRM, diabetes Mellitus met insulinetherapie,

Werkzaam op de locaties: Henk Speksnijderstraat 27, Jacques Dutilhweg 259 , Noordeinde 97, Tidemanstraat 91

Jolande heeft in 2002 diëtistenpraktijk HRC opgericht. Zij is met veel plezier diëtist en eigenaresse van de praktijk. Het leuke van het vak diëtist vindt zij dat zij haar cliënten op weg helpt naar een verbetering van de gezondheid waar de cliënten zelf een bijdrage aan hebben. Juist door een persoonlijke begeleiding waarbij rekening gehouden wordt met de eigen mogelijkheden sluiten de adviezen beter aan. Hierdoor vind daadwerkelijk een verbetering in kwaliteit van leven plaats waar de cliënten zelf hun rol in hebben.

Jolande is tevens bestuurslid in GC Levinas en is tevens voorzitter van de coöperatie FOOD, Federatie van onafhankelijk ondernemende diëtisten.

Naast haar werk houdt Jolande er van om lekker er op uit te trekken in de natuur door te fietsen en te wandelen. Ook loopt zij regelmatig hard om te ontspannen en heeft zij veel plezier in het bereiden en het eten van lekkere maaltijden. 3 x per week heeft Jolande ook haar eigen sportief wandelen groep in het Prinsenpark. Iedereen kan hierbij aansluiten of je nu onder behandeling bent van de praktijk of niet. Iedereen is welkom.

Diëtistenpraktijk HRC
Henk Speksnijderstraat 27
3067 AC Rotterdam

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram