Malden

Jacqueline Gerrits

Broeksingel 1, 6581 HA Malden

Naam Dietist:

Jacqueline Gerrits

024-3584177

Ik ben werkzaam in :

Jacqueline Gerrits

Mijn naam is Jacqueline Gerrits, orthomoleculair therapeut-diëtist-docent en dé coach met 30 jaar ervaring, voor mensen met buikklachten die ervan balen dat zij in hun dagelijks leven steeds weer gehinderd worden door allerlei buikongemakken en die dus van die klachten af willen.

Pijn in je buik hebben is geen pretje, zeker niet als dit je in je dagelijks leven stoort. Als je je daardoor moe en vervelend voelt, en het gevoel hebt dan zowel jijzelf als de mensen om je heen een te groot deel van je leven missen.

Ik help je daarom met mijn kennis en ervaring met handvatten om buikpijn, constipatie (verstopping, obstipatie), diarree, een pijnlijk opgeblazen gevoel, (stinkende) winden en voedselovergevoeligheid (allergie en intolerantie) aan te pakken. Dit doe ik via educatie, dieet- en suppletieadvies, en zo nodig via coaching.

Het maakt daarbij niet uit waar de buikklacht zit; buikpijn rechts of links, of rond je navel; stekend of zeurend; of strak gespannen door een opgezette buik. Neem gerust contact op als je wilt weten wat we er samen aan kunnen doen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble