St. Nicolaasga

Jolanda Wuite

De Oergong 8, 8521GA Sint Nicolaasga

Naam Dietist:

Jolanda Wuite- Zondervan

051-3419776

Ik ben werkzaam in :

Jolanda Wuite

Mijn naam is Jolanda Wuite.
In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Als diëtist heb ik de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. De titel “diëtist” is beschermd. Dit betekent dat deze titel alleen gebruikt mag worden wanneer de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes is afgerond.

Na ervaring als diëtist te hebben opgedaan bij het Voedingscentrum en in het verpleeghuis bij zorggroep Plantein, nu Patyna, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk in Lemmer en Sint Nicolaasga. Eind 2008 ben ik in Harlingen begonnen als zelfstandig diëtist bij gezondheidscentrum Integra.janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram