Delft

Jewgenija Timofeeva

van der Lelijstraat 93e, 2614EH, Delft

Naam Dietist:

Jewgenija Timofeeva

06-46700859

Ik ben werkzaam in :

van der Lelijstraat 93e

2614EH

Delft

Jewgenija Timofeeva

Ik ben E.V. (Jewgenija) van Alphen-Timofeeva. Na een lange carrière op medisch gebied met o.a. een studie geneeskunde en met 7 jaar werkervaring in de eerste lijnzorg met veelal complexe dieetbehandelingen, is het vak diëtiek mijn passie geworden. Mijn tweede kindje is geboren met een ernstige voedselovergevoeligheid, waarmee ik om moest leren gaan. Zo ging ik me steeds meer in het belang van voeding als niet alleen een primaire behoefte, maar ook als medicijn, verdiepen. Dit was mijn aanleiding om van Dietetiek mijn beroep te maken. In 2009 heb ik mijn Diploma Diëtiste / Bachelor of Health Care aan De Haagse Hogeschool behaald.

Gespecialiseerd in Diabetes Zorg, Obesitas, dieetadvisering na bariatrie, CVA (kauw & slikproblematiek), sondevoeding in thuissituatie, ondervoeding, MDL aandoeningen, NASH, allergische en niet allergische voedselovergevoeligheid & sportvoeding

Als scriptie thema voor het afstuderen heb ik het onder­werp Allergie & Sportvoeding gekozen en heb ik voor mijn afstudeeropdracht nauw met het allergie ­centrum van de Reinier de Graaff groep te Delft en Voorburg samengewerkt. Tijdens mijn sportstage in 2008 bij NeVoBo, mocht ik in de lijn met NOC*NSF en Sport­diëtetiek Nederland begeleiding bieden aan topsporters, met als hoogtepunt de Olympische Spelen in Beijing.

In 2009 startte ik met een eigen praktijk om mijn persoon­lijke visie ”Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.” volledig tot ontplooiing te kunnen brengen. In 2012 heb ik de vervolgopleiding tot sportdiëtiste afgerond aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Ik beschouw voeding als preventief middel om ziektes te voorkomen en vitaal oud te kunnen worden. Ik zie het diëtistenvak als het begeleiden van een individueel proces van de cliënt in een adviserende, onderzoekende en ondersteunende rol.

Ik ben resultaat gericht, kundig, innovatief en streef altijd naar hoge kwaliteit.

Ingeschreven in kwaliteitsregister voor paramedici. Ik heb diverse bijscholingen gevolgd met verdieping van bovengenoemde specialisaties, post HBO opleiding sport diëtetiek.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram