Spijkenisse

Jeanet van der Wateren

Maria Kleine Gartmanstraat 58, 3207 VL Spijkenisse

Naam Dietist:

Jeanet van der Wateren

018-1644302

Ik ben werkzaam in :

Maria Kleine Gartmanstraat 58

3207VL

Spijkenisse

Jeanet van der Wateren

Vanuit onze passie voor voeding en gezondheid hebben wij Jeanet en Annelies (moeder en dochter) Diëtistenpraktijk Food4life opgericht. Het is erg leuk en bijzonder om deze passie voor voeding samen te delen. Inmiddels zijn wij werkzaam op verschillende locaties in Spijkenisse, Dirksland, Rozenburg en Hellevoetsluis.

Wij weten dat het niet altijd vanzelfsprekend is wat iemand moet, mag of kan eten. Bepaalde groepen mensen moeten altijd goed op hun voeding letten. Zij hebben regelmatig advies nodig over de samenstelling van hun dieet. In ons werk als dietist kunnen wij hier een bijdrage aan leveren. Sommige veranderingen zijn niet altijd makkelijk in te passen en hier bieden wij graag onze hulp.

Onze passie is het meedenken met de cliënten en op een persoonlijke manier begeleiding bieden zodat de cliënt met het voedingsadvies de gezondheid/leefstijl kan verbeteren en de persoonlijke doelen behaald kunnen worden. Zelf zijn wij graag bezig met koken en kunnen wij veel praktische tips meegeven tijdens de consulten. Dit ook omdat wij beide een glutenvrij dieet volgen en o.a. op dit gebied niet alleen kennis hebben, maar ook veel praktische ervaring. Het werk als dietist doen wij met veel plezier en is veelzijdig. Elke cliënt is weer anders met zijn eigen wensen, daarom vinden wij het werk als diëtist zo leuk.

Locatie Spijkenisse
Maria Kleine Gartmanstraat 58
3207 VL Spijkenisse

Gezondheidscentrum De Elementen
Hongerlandsedijk 1098
3201 LZ Spijkenisse

Spijkenisse Medisch Centrum
Ruwaard van Puttenweg 500
3201GZ Spijkenisse (Tegenover balie 48)

Locatie Rozenburg
Gevestigd in Huisartsenpraktijk Blankenburg
Blankenburg 3
3181 BC Rozenburg

Gevestigd in CJG
Jan van Goyenstraat 1
3181HR Rozenburg

Locatie Hellevoetsluis
Gevestigd in fysiotherapie de Bruijne
Isaäc Da Costastraat 295
3221 TH Hellevoetsluis

Locatie Dirksland
Gevestigd in Van Weel Bethesda ziekenhuis
Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Locatie Hellevoetsluis
Huisartsenpraktijk “Het Anker”
Martin Luther Kinglaan 1
3223 GG Hellevoetsluis

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram