Aalten

Judith van Duin- Westhuis

Koeweide 4, 7121 EJ Aalten

Naam Dietist:

Judith Westhuis

06-36164667

Ik ben werkzaam in :

Judith van Duin- Westhuis

Mijn naam is Judith van Duin- Westhuis. Ik ben geboren in 1988 en kom uit Eibergen. Toen ik van de middelbare school kwam ben ik begonnen met de studie ‘Fysiotherapie’. Na de propedeuse ben ik gestopt omdat ik merkte dat mijn grootste passie op voedingsgebied ligt. Ik heb in Groningen de studie ‘Voeding en Diëtetiek’ gevolgd. In februari 2012 ben ik afgestudeerd.  Hierna ben ik in de praktijk van diëtist Joyce Westhoff  gaan werken die met zwangerschapsverlof ging. Momenteel ben ik nog steeds werkzaam in Diëtisten- en voedingsadviespraktijk Joyce Westhoff op de locaties in Borculo en Eibergen.
Ondertussen ben ik vanaf febuari 2013 ben ik de trotse eigenaar van Evenwicht praktijk voor voedings- en dieetadvies!!
Mijn hobby’s zijn van jongs af aan al sporten (hardlopen, wielrennen, mountainbiken, fitness, skieën en eerder voetbal) en koken (zowel gezonde recepten uitproberen als lekkere taarten bakken.. :-)).

Ik vind het geweldig dat ik mijn kennis, ervaring en inlevingsvermogen kan gebruiken om mensen te helpen met het bereiken van hun doelen!

Hofstraat 26
7121 DM Aalten
(Ingang fysio de hofstraat, aan de achterzijde van het gebouw)

Koeweide 4
7121 EJ Aalten

Terborgseweg 3
7091 DP Dinxperlo

Openingstijden

Maandag 9.00- 21.00 uur (Hofstraat 26 te Aalten en Terborgseweg 3 te Dinxperlo)
Donderdag 9.00- 18.00 uur (Koeweide 4 te Aalten)
Vrijdag 8.00-17.00 uur (Hofstraat 26 te Aalten)

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram