Rijssen

Karin ter Halle

Wijnand Zeeuwstraat 26, 7462 DE Rijssen

Naam Dietist:

Mw. K.A.W. ter Halle

06-47150279

Ik ben werkzaam in :

wijnand Zeeuwstraat 26

7462 DE

Rijssen

Karin ter Halle

Mijn naam is Karin ter Halle. Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen heb ik vanuit mijn eigen visie en passie voor gezonde voeding in 2008 een eigen praktijk, “Voedingsadviesbureau Rijssen”, opgericht. Sindsdien heb ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. gezondheid en ziekte en leefstijl en -begeleiding middels het volgen van nascholing en werkervaring kunnen onderhouden en verder kunnen uitbreiden. Ik ben ervan overtuigd dat het streven naar een goede gezondheid altijd begint met het werken aan een passend eet- en leefpatroon. In verband met uitbreiding van de spreekuurlocaties en om de praktijknaam beter aan te laten sluiten bij mijn motto heb ik in 2011 gekozen voor een nieuwe naam “Diëtistenpraktijk ZO GEZOND!”. Ik zie ernaar uit om jou in mijn praktijk te mogen verwelkomen en te ondersteunen in het bereiken van een ZO GEZOND! eetpatroon. Tot gauw!

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram