Blaricum

Katja Andreae - van Croonenborgh

William Singerweg 16 1261 EJ Blaricum

Naam Dietist:

Mw. K.M. Andreae - van Croonenborgh

06-29048136

Ik ben werkzaam in :

William Singerweg 16

1261 EJ

Blaricum

Katja Andreae - van Croonenborgh

OVER MIJ
Ik ben Katja Andreae- van Croonenborgh en ben diëtist sinds 1996. Na mijn HBO opleiding Voeding & Dietetiek in Den Haag heb ik bij enkele instanties, waaronder het Voedingscentrum, gewerkt. Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk in Blaricum. In de afgelopen jaren heb ik ook praktijken geopend in Laren en Naarden. Naast mijn specialisaties Begeleiding bij eetstoornissen en Advisering over resultaatgerichte voeding bij (top)sport, kunt u ook voor andere voedingsadviezen, zoals bijvoorbeeld diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, voedselallergie en zwangerschap terecht in mijn praktijken.
Specialisaties
Naast algemene dietetiek heb ik mij gespecialiseerd op twee vakgebieden, Sportdiëtetiek en Eetstoornisdiëtetiek. In juni 2007 heb ik de post HBO opleiding Sportdietetiek afgerond aan de HAN, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waardoor ik de titel Sportdiëtist-VSN heb. Daarnaast volg ik het jaarlijkse bijscholingsprogramma. Tevens ben ik lid van de VSN, Vereniging Sportdiëtetiek Nederland.
Naast sportdietist ben ik ook gediplomeerd eetstoornisdiëtist. In 2009 heb ik de post-HBO studie Eetstoornissen afgerond en volg ik jaarlijks het bijscholingsprogramma en specifieke, gerichte cursussen en bijeenkomsten. Ik werk nauw samen met psychologen en (kinder-) artsen en ben lid van het VIE netwerk (Voedings Interventie Eetstoornissen) en de NAE (Nederlandse Academie voor Eetstoornissen).

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram