Den Bosch

Lisanne Bosch

Koenendelseweg 9, 5222 BG Den Bosch

Naam Dietist:

Mw. L Bosch

06-21919013

Ik ben werkzaam in :

Lisanne Bosch

Ik ben Lisanne Bosch en in 2013 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding begon ik niet omdat ik diëtiste wilde worden, maar omdat ik vooral veel met lekker eten bezig wilde zijn en nieuwsgierig was naar de invloed van voeding op het lichaam. Het woord diëtist of dieet, daar had ik altijd een hekel aan. Hoezo 'lijnen' of 'een dieet volgen'? Gewoon zorgen dat je lekker en gevarieerd eet, is mijn motto. Ik had dan ook nooit verwacht dat ik zelf een dieet zou volgen. Tot er bij mij coeliakie (glutenintolerantie) werd vastgesteld, na jaren van vage buikklachten en een slechte weerstand. Dit motiveerde mij tot het opzetten van mijn eigen praktijk speciaal voor mensen met buikklachten: als ervaringsdeskundige wil ik je daar graag bij helpen! Door aanpassingen in je voedingspatroon en soms ook beweegpatroon kunnen je klachten verlicht worden of zelfs (voor een groot deel) verdwijnen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble