Uithoorn

Lonneke Bruijne- van Delden

Koningin Maximalaan 30E, 1421 LC Uithoorn

Naam Dietist:

Mw. L. de Bruijne- van Delden

06-46271821

Ik ben werkzaam in :

Lonneke Bruijne- van Delden

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam afdeling voeding & dietethiek. Mijn werkervaring als diëtiste heb ik de jaren daarna opgedaan bij de thuiszorg. In 2006 heb ik besloten om mijn eigen praktijk te beginnen.

De afglopen jaren heb ik mij gespecialiseerd door Post-HBO opleidingen te volgen dit heb ik gedaan voor:
Diabetes Mellitus
Obesitas
Kindervoeding

U kunt bij mij terecht met vragen over voeding of een voedingsadvies op maat, maar ook als u om medische redenen uw voeding moet aanpassen.

Het advies is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarnaast verzorgt de diëtistenpraktijk ook voorlichtingen op het gebied van voeding en dieet.

Voeding is een zeer belangrijk deel van ons leven. Elke dag worden we er mee geconfronteerd. Een leven zonder eten is ondenkbaar. De juiste voeding zorgt ervoor dat we onszelf fit en gezond kunnen voelen.

Wat houdt een juiste voeding eigenlijk in?
Te veel eten kan voor problemen zorgen, denk aan overgewicht en de daarbij voorkomende complicaties, diabetes, hart en vaatziekten, gewrichtsklachten.
Te weinig of in een verkeerde verhouding eten kan ervoor zorgen dat u zich slap, moe of futloos voelt. Zonder dat u weet dat voeding de oorzaak is.

Het is belangrijk dat uw voeding in de juiste balans komt en ik als diëtiste kan u daarbij helpen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram