IJsselstein

Lydia Schotema

Panoven 13, 3401 RA IJsselstein

Naam Dietist:

Lydia Schotema -van Es

030 – 3036459

Ik ben werkzaam in :

Lydia Schotema

Lydia Schotema is een goed opgeleide, betrokken en persoonlijke diëtist en leefstijlcoach. Zij geeft advies volgens de nieuwste richtlijnen en protocollen van de beroepscode en gedragsregels van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Altijd betrokken en laagdrempelig, want het is soms al moeilijk genoeg om die eerste stap te zetten.

“Als diëtiste vergroot ik graag het bewustzijn omtrent voeding en iemands persoonlijke voedingspatroon. Door het maken van bewuste keuzes wil ik mijn patiënten de ommekeer laten maken naar gezond en goed eetpatroon.

Diëtetiek is mijn passie en ik ben altijd gemotiveerd om je te helpen. Ik ben altijd eerlijk in mijn advies, soms confronterend, maar altijd met het doel om je te helpen. Ik bied daarbij de handvatten die het makkelijker maken. Met veel praktijkvoorbeelden die tot de verbeelding spreken. Dat werkt goed. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar ik help je graag op weg!”

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble