IJsselstein

Diëtiste Lydia Schotema, veel meer dan gezond eten.

Panoven 13 3401 RA IJsselstein

Naam Dietist:

Mw. L.E. Schotema -van Es

030 – 30 36 459

Ik ben werkzaam in :

Diëtiste Lydia Schotema, veel meer dan gezond eten.

Lydia Schotema is een goed opgeleide, betrokken en persoonlijke diëtist en leefstijlcoach. Zij geeft advies volgens de nieuwste richtlijnen en protocollen van de beroepscode en gedragsregels van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Altijd betrokken en laagdrempelig, want het is soms al moeilijk genoeg om die eerste stap te zetten.

“Als diëtiste vergroot ik graag het bewustzijn omtrent voeding en iemands persoonlijke voedingspatroon. Door het maken van bewuste keuzes wil ik mijn patiënten de ommekeer laten maken naar gezond en goed eetpatroon.

Diëtetiek is mijn passie en ik ben altijd gemotiveerd om je te helpen. Ik ben altijd eerlijk in mijn advies, soms confronterend, maar altijd met het doel om je te helpen. Ik bied daarbij de handvatten die het makkelijker maken. Met veel praktijkvoorbeelden die tot de verbeelding spreken. Dat werkt goed. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar ik help je graag op weg!”

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram