's-Heerenberg

Lieke van Soest

Zeddamseweg 77 7041 CN 's -Heerenberg

Naam Dietist:

Lieke van Soest

065-382-5503

Ik ben werkzaam in :

Lieke van Soest

Ik ben Lieke van Soest en sinds februari 2014 eigenaresse van diëtistenpraktijk Lieke van Soest, gevestigd te ‘s- Heerenberg, Varsseveld en Doetinchem.

Begin 2011 heb ik de vierjarige opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn stages heb ik gevolgd in het ziekenhuis en daarna nog bij een vrijgevestigde diëtist. Hierdoor ben ik breed opgeleid en heb ik veel ervaring op gedaan met diverse ziektebeelden. Hiervoor heb ik de opleiding tot apothekersassistente gevolgd en afgerond aan het ROC RijnIJssel te Arnhem. Als bijbaan heb ik tien jaar lang bij een groente- en fruitspeciaalzaak gewerkt in Varsseveld, hierdoor heb ik veel kennis van de vele soorten groenten en fruit die er zijn.

Mijn interesse voor voeding is al begonnen toen ik als 14-jarige begon bij de groente- en fruit speciaalzaak; dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Tijdens mijn opleiding tot apothekersassistente werd mijn interesse gewekt voor de relatie tussen gezondheid, medicijnen en voeding. Hier wilde ik graag meer van weten, dus ben ik met de opleiding tot diëtist begonnen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram