Utrecht

Linda Rodenburg

Oskar Nedbalhof 1, 3543 HW Utrecht

Naam Dietist:

Linda Rodenburg

06-27841957

Ik ben werkzaam in :

Oskar Nedbalhof 1

3543 HW

Utrecht

Linda Rodenburg

Mijn naam is Linda Rodenburg en ik ben als diëtist werkzaam in Utrecht-Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Maarssen. Ik richt mij volledig op vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen. Een prachtige doelgroep voor gezonde voedingsadviezen, want goede voeding beïnvloedt niet alleen hun eigen gezondheid, maar ook die van hun kindje. Op de korte én op de lange termijn.

Wil jij weten wat je het beste kunt eten vóór, tijdens en na je zwangerschap? Bijvoorbeeld omdat je een zwangerschapswens hebt, er complicaties optreden tijdens je zwangerschap of omdat je die overtollige zwangerschapskilo's weer kwijt wilt? Maak dan een afspraak. Ik beoordeel jouw huidige eetpatroon en kijk samen met jou welke aanpassingen nodig zijn voor het gewenste effect.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble