Arnhem

Lysanne Bekker

Alkmaarsingel 148, 6843 WN Arnhem

Naam Dietist:

Lysanne Bekker

06 – 51628264

Ik ben werkzaam in :

Lysanne Bekker

Diëtistenpraktijk Food2Lifestyle is opgericht door Marloes en Lysanne. Wij zijn twee frisse meiden, die op de hoogte zijn van de laatste kennis over voeding. De titel diëtist is wettelijk beschermd en wordt toegekend na de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN). Daarnaast zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

In onze praktijk willen we jou graag helpen en inspireren om gezondere keuzes te maken. Tegenwoordig is er veel te lezen over voeding en diëten, dit maakt het lastig om een goede keuze te maken. We begeleiden je hierbij met duidelijke informatie en tips. Laten we hier kort over zijn: een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel. Dit eetpatroon maken we voor jou op maat met daarin ook ruimte voor lekkere trek. Daarnaast bieden we 100% gecontracteerde zorg aan.

Naast onze titel ‘Diëtist’ zijn wij ook Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur. In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Het is een onderdeel van natuurgeneeskunde. In onze praktijk streven we naar een goede balans.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble