Oirschot

Mariëlle Caron

De Loop 67, 5688EW Oirschot

Naam Dietist:

Marielle Caron

049-957-5257

Ik ben werkzaam in :

Mariëlle Caron

Diëtist, voedingsdeskundige,

Ik ben Mariëlle Caron, diëtist met een eigen praktijk in Oirschot. Wil je afvallen of aankomen? Heb je diabetes, COPD, maag- of darmklachten of bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk? Iedereen met vragen op het gebied van voeding en gezondheid of een (specifiek) dieet kan bij mij terecht.

Mijn praktijk bevindt zich op de 1e verdieping van Sociaal  Cultureel Centrum De Enck in Oirschot en is zowel via de trap als de lift bereikbaar.
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Adres:  De Loop 67, 5688EW Oirschot

SPREEKUUR IN MIDDELBEERS

Daarnaast heb ik één keer per week, op donderdagochtend, spreekuur in de praktijk van dokter Mutsaerts in Middelbeers.

Adres: Willibrordstraat 15, 5091CC Oost-West-Middelbeers

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble