Arnhem

Marieke Derks

Velperweg 71, 6824 HH Arnhem

Naam Dietist:

Marieke Derks

026-3513514

Ik ben werkzaam in :

Marieke Derks

Mijn naam is Marieke Derks. In 2010 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Daarna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in het vakgebied waarbij ik voornamelijk mensen met overgewicht en obesitas heb begeleid. Begin 2017 heb ik een extra opleiding gevolgd waarin ik mezelf verder heb ontwikkeld als diëtist. Ik wilde meer leren over de verschillende rollen die voeding kan innemen in het leven van (zorg-afhankelijke) mensen. Hierdoor kan ik, buiten mijn kennis met betrekking tot overgewicht en obesitas, meer mensen met uiteenlopende vragen hulp bieden.

Naast mijn werk als diëtist ben ik tevens met veel plezier werkzaam als thuishulp bij de thuiszorg. Hierdoor sta ik dicht bij de mensen en hoop ik met mijn kennis en ervaring steun en goede begeleiding te kunnen bieden.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram