Dordrecht

Michelle Beljaars- de Kok

Marisplein 1, 3314 CJ Dordrecht

Naam Dietist:

Michelle Beljaars- de Kok

06-44956727

Ik ben werkzaam in :

Michelle Beljaars- de Kok

Mijn naam is Michelle Beljaars-de Kok. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de HBO-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ aan de Haagse Hogeschool. In 2000 ben ik een eigen diëtistenpraktijk in Dordrecht gestart. Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds 2013 bestuurslid bij de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), de belangenorganisatie voor vrijgevestigde diëtisten in Nederland.

Mijn praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Marisplein in Dordrecht. Ik werk daar nauw samen met de praktijkondersteuners en de huisartsen die daar hun dokterspraktijk hebben. Veel van mijn cliënten hebben hun huisarts in hetzelfde gebouw en dat maakt het gemakkelijk om afspraken en behandelingen met elkaar af te stemmen.

Maar ook cliënten met een andere huisarts zijn van harte welkom. Ook werk ik samen met de fysiotherapeuten van Praktijk Aan de Dijk en de logopedisten van het Marisplein. Als je niet naar mijn praktijk toe kan komen, is er altijd de mogelijkheid tot een huisbezoek en kom ik bij je thuis langs.

In mijn werk kom ik mensen tegen uit allerlei culturen en achtergronden. Van jonge kinderen tot bejaard, dat maakt de zorgvraag zeer divers. Mijn uitdaging is al deze mensen iets mee te geven waardoor zij gezonder, fitter en hopelijk ook gelukkiger in het leven staan. Geen strenge diëten, maar helpen bij het vinden van een verstandige leefstijl.

Vanaf 2022 heb ik ook 1 dag in de week spreekuur in Papendrecht. Ik mag daar gebruik maken van een kamer van de fysio bij Fysiotherapiepraktijk Kraaihoek. Gerrit van Dalenstraat 37, Papendrecht.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble