Nieuwegein

Marleen Valkenhoef

Ratelaar 38, 4132 VD Nieuwegein

Naam Dietist:

Marleen Valkenhoef

06-16099966

Ik ben werkzaam in :

Marleen Valkenhoef

Ik ben Marleen van Valkenhoef, voedingskundige-diëtist. Al op jonge leeftijd was ik met voeding bezig en dacht ik na hoe mensen gezonder konden eten. Een logische stap was dat ik koos voor de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2003 studeerde ik af en sindsdien mag ik mij 'diëtist' noemen. In 2006 heb ik ook de masteropleiding 'Voeding en Gezondheid ' aan de Wageningen Universiteit afgerond omdat ik een wetenschappelijke verdieping wilde. Na mijn studies heb ik verschillende werkzaamheden als voedingskundige en diëtist verricht. Ondertussen zag ik om mij heen steeds meer mensen worstelen met hun gezondheid, leefstijl en hun voedingspatroon. Hieruit ontstond voor mij een missie: ik wil mensen helpen naar een gezonder leven zodat zij uiteindelijk zelfstandig hun leefstijl en gezondheid kunnen verbeteren. Om dit op mijn eigen manier vorm te geven ben ik op 1 juli 2012 mijn praktijk DCN Voedingsadvies Vianen gestart en met veel plezier werk ik in de praktijk.

Locaties en openingstijden

  • Achterstraat 20 ('De gezonde buurt'), donderdagochtend van 8:30 uur tot 12:00 uur
  • De Limiet 15 (Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato, handelscentrum Vianen), woensdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
  • Ratelaar 38 Nieuwegein (Zorgplein Zuid, winkelcentrum Hoog Zandveld), maandag van 8:30 uur tot 17:00 uur en donderdagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Op de dinsdag en vrijdag is de praktijk telefonisch of per mail bereikbaar. In overleg kunt u ook terecht na 17:00 uur of voor 8:30 uur op bovengenoemde dagen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram