Beneden Leeuwen

Mariëlle Erkel

van Heemstraweg 48, 6658 KH Beneden-Leeuwen

Naam Dietist:

Mariëlle Erkel

0487-502826

Ik ben werkzaam in :

Van Heemstraweg 48

6658 KH

Beneden Leeuwen

Mariëlle Erkel

Januari 2008 ben ik mijn eigen praktijk als diëtist gestart. Na bijna 10 jaar ervaring als diëtist bij o.a. Thuiszorg Rivierenland en de Sint Maartenskliniek, was het tijd om mijn droom te verwezenlijken. En daar heb ik geen spijt van. De vrijheid om net dat beetje extra te kunnen doen wanneer nodig en mijn eigen keuzes te maken, geeft veel werkplezier.

De afgelopen jaren heb ik mij op diverse gebieden verder ontwikkeld door het volgen van scholingen. Naast verbreding van inhoudelijke kennis, ligt mijn passie vooral op het gebied van eetgedrag. Waarom eet iemand zoals hij eet? Waar komt zijn / haar motivatie vandaan?

Ik blijf het een uitdaging vinden om samen met de cliënt te kijken naar de achterliggende factoren van het huidige eetpatroon. Vervolgens welke dieetaanpassingen wenselijk zijn en dit dan op een persoonlijke manier in te vullen. Ieder leven is anders. En heel belangrijk: eten moet ook lekker en leuk blijven. Daar valt geen standaard advies over uit te rollen.

De kunst is om te luisteren naar ieders verhaal en vervolgens samen te bepalen welke stappen gezet kunnen worden. Weten is nog geen doen!

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram