Millingen a/d Rijn

Maryl Meeuwissen

Heerbaan 115, 6566 EG Millingen aan de Rijn

Naam Dietist:

Maryl Meeuwissen

06-19925423

Ik ben werkzaam in :

Maryl Meeuwissen

Mijn naam is Maryl Meeuwissen en sinds 2008 ben ik afgestudeerd diëtist. Daarnaast heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut succesvol afgerond en heb ik diverse andere bijscholingen en cursussen gedaan.

In 2010 ben ik gestart met Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau PUUR. U kunt bij mij terecht met uiteenlopende voedingsvragen en diverse vormen dieetzorg. In overleg maak ik, samen met u, een persoonlijk voedingsadvies op maat. Alleen dan is het vol te houden!

Ik geloof niet in strenge diëten, maaltijdvervangers en andere dieetmiddeltjes. Mijn aanpak richt zich dan ook op het aanleren van een nieuw eet- en beweeggedrag. Ik ben ervan overtuigd dat je met normale, gezonde voeding en voldoende beweging het meeste bereikt. In mijn praktijk werk ik vaak op basis van “oervoeding” en koolhydraatbeperking, omdat dit gewoon een goed en blijvend resultaat geeft.

Het mooie van mijn beroep is dat ik anderen verder kan en mag helpen. Ik word er blij van wanneer iemand weer lekkerder in zijn vel zit, klachten verminderen en hij/zij zich hierdoor weer fitter gaat voelen. Het ultieme resultaat is natuurlijk als iemand de nieuwe eet- en leefgewoonten behoudt, zonder terug te vallen in oude patronen!

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram