Breda

Dieetvoorlichting De Grens Mw. M.T. der Westen- van Veltom

Kapelstraat 66 A3 4817 NZ Breda

Naam Dietist:

Mw. M.T. der Westen- van Veltom

061-404-7609

Ik ben werkzaam in :

Dieetvoorlichting De Grens Mw. M.T. der Westen- van Veltom

"Persoonlijke aandacht, daar draait het om. Uit de vele jaren die ik als diëtist werk, is mij duidelijk geworden dat de beleving van voeding, gewichtsproblemen en ziekte bij iedereen anders is. Goed luisteren, samen doelen stellen, mooie meetbare resultaten behalen zonder al te strenge leefregels: Daar doen we het allemaal voor!

Mijn interesse voor voeding is in mijn jeugd ontstaan. Voor mijn zwemsport wilde ik weten of een goede voeding invloed op mijn prestatie kon hebben. Na de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek was Sportdiëtetiek een logische keuze.

Op dit moment begeleid ik nog steeds graag sporters. Maar als algemeen diëtiste heb ik inmiddels een bredere interesse en ruime ervaring bij diverse ziektebeelden, zoals  gewichtsproblemen, diabetes, cholesterol, darmklachten en oncologie.

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram