Den Haag

Mariëtte Remijnse

President Kennedylaan 15, 2517JK Den Haag

Naam Dietist:

Mariëtte Remijnse

06-51433540

Ik ben werkzaam in :

President Kennedylaan 15

2517JK

Den Haag

Mariëtte Remijnse

Mijn naam is Mariëtte Remijnse (1962). Ik heb de opleiding diëtetiek gevolgd in Amsterdam in de periode van 1985 tot 1989 en de opleiding van leefstijlcoach in 2018 afgerond. Daardoor ben ik een completere diëtiste geworden, want in mijn vak hangt alles met elkaar samen.

De sporter

Tussen mijn zeventiende en achtentwintigste heb ik een sportcarrière gehad. Ik was Nederlands kampioen squash, zat zeven jaar bij het Nederlandse team, deed mee aan de EK en de WK. Sport beheerste mijn leven. Die jaren hebben me van alles geleerd over focus, veerkracht en discipline, en het gevoelige evenwicht tussen lichaam en geest.

De coach

Tijdens mijn sportcarrière heb ik veel met coaches gewerkt en ben ik ook zelf sportcoach geweest. Later heb ik jaren gewerkt in de financiële wereld. Als leidinggevende kwamen mijn coachende vaardigheden mij goed van pas.

De professional

Wat je eet kan het verschil maken tussen ziek en gezond, tussen futloos en fit, en tussen ongelukkig en lekker in je vel zitten. Samen kunnen we kijken hoe dat bij jou zit.

Mijn benadering is altijd positief: ik ga bij voorbaat uit van een goed resultaat. Daarbij ga ik je niet vertellen wat wel of niet mag. Niemand houdt van het opgeheven vingertje.

Samen maken we een concreet plan met realistische doelen. Daarmee verander je stapje voor stapje je voeding en leefstijl, waardoor je je structureel gezonder en beter gaat voelen.

Ik vind het geweldig om dit werk te doen. Het is elke keer weer een uitdaging en bijzonder om dat nieuwe, gezonde evenwicht met iemand te bereiken.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram