Sassenheim

Mirjam van Delft

Menneweg 107, 2172HC Sassenheim

Naam Dietist:

Mirjam van Delft

06- 50824418

Ik ben werkzaam in :

Mirjam van Delft

Mijn naam is Mirjam van Delft. Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool.

De combinatie van voeding en leefstijl staan centraal bij de begeleiding en coaching die ik aanbied als diëtist. Voeding en eten is voor iedereen noodzakelijk en heel persoonlijk. Mijn streven is dan ook om ieder individu persoonlijk te begeleiden. Dit doe ik door mijn kennis om te zetten in praktische adviezen die uitvoerbaar zijn. Het doel van de consulten is om uiteindelijk samen een situatie te bereiken waarin er zelfstandig naar een gezond voedingspatroon en leefstijl kan worden gestreefd.

Een van de redenen dat mijn aandachtsgebied bij kinderen ligt is omdat zij ontzettend eerlijk en open zijn in de omgang. Zelf haal ik veel voldoening uit het begeleiden en coachen van kinderen, waardoor ik dit ook met veel enthousiasme en plezier doe. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding en ook in de werkzaamheden na mijn opleiding ervaring op mogen doen met het begeleiden en coachen van kinderen op het gebied van voeding & leefstijl. In 2016 ben ik zelf moeder geworden, dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik met extra vertrouwen (jonge) kinderen en ouders kan begeleiden.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en leefstijl volg ik regelmatig (bij)scholingen en symposia. Daarnaast ben ik lid van DCN en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram