Rijen

Marije van Dun

Kloosterstraat 6, 5121 EL Rijen

Naam Dietist:

Marije van Dun

06-48253005

Ik ben werkzaam in :

Marije van Dun

Mijn naam is Marije van Dun en ik heb sinds een aantal jaren mijn eigen diëtistenpraktijk:
“Diëtistenpraktijk Marije van Dun”.
Na een opleiding tot docent lichamelijke opvoeding ben ik in 2010 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtiek. Ik ben hiermee officieel diëtiste; een titel die alleen wordt toegekend aan personen met een erkend diploma HBO Voeding & Diëtiek met een medische achtergrond.
Totaaladvies: voeding én beweging
Eten en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eet u meer dan uw lichaam nodig heeft, dan leidt dat normaal gesproken tot een gewichtstoename. Tegelijkertijd is voeding de noodzakelijke brandstof voor uw lichaam. Vindt u het moeilijk om te bepalen wat en hoeveel u mag eten om gezond te zijn en te blijven?
Dankzij mijn opleidingen en ervaring kan ik professioneel en op maat advies geven over de combinatie van voeding en beweging.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici en lid van Diëtistencoöperatie Nederland (DCN) en Nederlandse Vereniging Diëtisten

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram