MOLENHOEK

MilouVugts

Passionistenstraat 5, 6584 GJ Molenhoek

Naam Dietist:

Milou Vugts

024 - 7370199

Ik ben werkzaam in :

Passionistenstraat 5

6584 GJ

MOLENHOEK

MilouVugts

Ik ben Milou Vugts, vrijgevestigd diëtist in Molenhoek. In 2010 ben ik af gestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool, afdeling Voeding en Diëtetiek. Voor die tijd heb ik als jeugdwelzijnswerker in verschillende settings en omstandigheden met kinderen en hun ouders gewerkt. Na de geboorte van mijn eigen kinderen –en de perikelen rond de voeding van één van hen-  heb ik besloten me om te scholen tot diëtist. Een beslissing waar ik erg blij mee ben.

Visie

Vanzelfsprekend geef ik als diëtist adviezen voor gezond én lekker eten, en voldoende beweging in een vorm die bij u past. Een dieetadvies dat aansluit bij uw vraag, uw eventuele ziektebeeld en uw situatie. Maar adviezen alleen zijn meestal niet genoeg. Het is mijn overtuiging dat er geen enkele methode tot gedragsverandering bestaat die voor álle mensen even goed werkt. En zelfs dat er geen voedingspatroon bestaat dat voor iedereen het enige juiste is. Wat gezond is en wat werkt, is afhankelijk van de persoon en de situatie.

Samen met u ga ik op zoek naar uw optimale voedings-en bewegingspatroon.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram