Doetinchem

Nienke Gebbink

Raadhuisstraat 22, 7001 EW Doetinchem

Naam Dietist:

Nienke Gebbink

06 – 82143670

Ik ben werkzaam in :

Nienke Gebbink

‘Wat maakt dat je kiest om de opleiding tot diëtist te gaan volgen?’ Dit was de vraag die ik kreeg op de eerste dag van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Een duidelijk antwoord had ik op dat moment nog niet. Nu heb ik dat antwoord wel. Ik vind het werken als diëtist namelijk heel veelzijdig. Ik zie elke dag andere mensen, van jong tot oud en met veel verschillende hulpvragen. Soms zijn de hulpvragen redelijk gelijk maar de gesprekken toch totaal verschillend. Elk mens is uniek, dat maakt ook de aanpak telkens anders. Samen met cliënten ga ik op zoek naar wat goede leefstijlkeuzes zijn.

Samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Didam. Ontspanning vind ik in het lezen van een goed boek, leuke dingen doen met mijn gezin en hardlopen. Ik ben graag buiten in de tuin en wandel veel.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble