Zevenaar

Nina Kaso-Kladakis

De Hooge Bongert 1A, 6903 DA Zevenaar

Naam Dietist:

Nina Kaso-Kladakis

06-40193169

Ik ben werkzaam in :

Nina Kaso-Kladakis

Mijn naam is Nina Kaso-Kladakis en ik ben afgestudeerd diëtist van de opleiding voeding en diëtetiek te Nijmegen. In 2009 heb ik ervoor gekozen om de vierjarige opleiding tot diëtist te volgen. Mijn motivatie hiervoor was het feit dat ik het uitdagend en dankbaar werk vind om mensen te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Sinds september 2013 ben ik eigenaar van diëtistenpraktijk Igía met als hoofdlocatie het gezondheidscentrum op locatie de Hooge Bongert 1A in Zevenaar. Hiernaast heb ik spreekuur in Didam, Rheden en Beek.

De naam van de diëtistenpraktijk is afgeleid van het Griekse woord 'υγεία' en betekent gezondheid. Iedereen vindt het belangrijk om een zo goed mogelijke gezondheid te hebben en te behouden, zowel gezonde mensen als mensen met een gezondheidsprobleem. Daarom is het mijn missie om door middel van voedings- en leefstijladviezen gezondheidsbevordering te realiseren onder de cliënten die mijn praktijk bezoeken.

Tijdens de behandelings-/begeleidingsperiode vind ik het belangrijk om de cliënt centraal te stellen zodat de adviezen afgestemd kunnen worden op ieder zijn/haar persoonlijke situatie.

In mijn praktijk begeleid ik mensen met o.a. overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk en COPD. Tevens heb ik de master Health Education and Promotion afgerond aan de Universiteit van Maastricht waardoor ik mijzelf gezondheidsbevorderaar mag noemen.

Bel of mail gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram