Amsterdam

Natascha Smoltsak

Ruysdaelstraat 49A, 1071 XA Amsterdam

Naam Dietist:

Natascha Smoltsak

06-51178763

Ik ben werkzaam in :

Ruysdaelstraat 49A

1071 XA

Amsterdam

Natascha Smoltsak

Na diverse banen en baantjes koos ik er in 2001 bewust voor om de opleiding Voeding en diëtetiek te gaan volgen. Eindelijk mijn passie, gezonde voeding, achterna.

Direct na het afronden van de opleiding ben ik gestart in mijn eigen praktijk Good Food Advice met het behandelen van mensen met de meest uiteenlopende voedingsproblemen. De afgelopen jaren heb ik dan ook veel ervaring hiermee opgedaan.

Na jaren van alleen dieetbehandeling gericht op de voeding zet ik me nu breder in als coach voor gezondheidsgerelateerde problemen. Ik vind het heerlijk om mijn klanten aan het denken te zetten door middel van prikkelende vragen en zo een nieuwe impuls te geven.

Vestigingen

Ruysdaelstraat 49A, 1071 XA Amsterdam

Witte de Withstraat 11, 1057 XE Amsterdam

Sint Antoniesbreestraat 32, 1011 HB Amsterdam

Middenweg 67F, 1098 AE Amsterdam

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble