Heemstede

Nicole de Haan

Kerklaan 99a, 2101 HL Heemstede

Naam Dietist:

Nicole de Haan

06-46036645

Ik ben werkzaam in :

Nicole de Haan

Ik ben Nicole de Haan, moeder van 3 kinderen en werkzaam als vrijgevestigd diëtist in Heemstede, waar ik al 15 jaar woon. Naast mijn dietistenpraktijk werk ik als interimmanager en communicatieadviseur. Deze combinatie houdt het voor mij boeiend en afwisselend.

Wat typeert mij als diëtist? Ik zoek bij mijn cliënten naar wat hen beweegt en ga vanuit daar verder werken. Strenge regels passen niet bij mij en ik geloof ook niet dat dat werkt. Liever zoek ik samen naar wat wél gaat lukken en bouw verder op behaalde succesjes. Dat betekent overigens wel dat mijn cliënten een actieve rol hebben in het proces.

Ik houd van lekker eten en vind het belangrijk dat de mensen die ik begeleid ook kunnen blijven genieten. Binnen de beperkingen die soms nodig zijn, zoek ik dus vooral naar de mogelijkheden! Dat kan ook heel praktische vormen aannemen. Een lievelingsgerecht anders klaarmaken of met net andere producten werken. Want soms heb je alleen even het beginnetje nodig om daarna zelf verder te kunnen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram