Ferwert

Petra Schipper

Foswerterstrjitte 71, 9172 PS Ferwert

Naam Dietist:

Petra Schipper

0518-419202

Ik ben werkzaam in :

Petra Schipper

Ontmoetingen tussen mensen beginnen met voorstellen, dat is prettig want dan weet u met wie u te maken krijgt…
In een notendop; mijn naam is Petra Schipper (1960).

Na een 4-jarige HBO-opleiding  Voeding&Dietetiek in Groningen ben ik in 1983 afgestudeerd. In de jaren na de studie ben ik getrouwd, heb kinderen gekregen en was fulltime moeder.

Na Groningen volgde de Randstad, de zachte 'g' van Roermond en tot slot het hoge 'Noorden' met z’n Friese taal. Daar pakte ik,
na het volgen van bijscholingen, mijn vak weer op: van fulltime moeder naar (parttime) diëtist. In 1999 opende ik mijn praktijk in Marrum. In 2013 ben ik met Lysbeth gaan samenwerken. Twee jaar later openden we de praktijk 'Rubingh & Schipper diëtisten'
in Ferwert.

Het doel van mijn werk is om u deskundig dieet- of voedingsadvies te geven, om hulpverlenend te zijn op het gebied van de diëtetiek in onze regio. Voeding is mijn vak, het is zeer veelzijdig net als de mensen die bij mij komen. Dat is een van de kanten
die mijn werk zo boeiend maakt. Boeiend zijn ook de ontwikkelingen op het gebied van voeding.

Er wordt heel veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen voeding en gezondheid. Via mijn beroepsvereniging word ik op de hoogte gehouden van bijscholingsmogelijkheden. Ik ben lid van het Diëtisten Netwerk Friesland en Diëtisten Coöperatie Nederland.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble