Oss

Petra de Kleijn- van den Broek

Raadhuislaan 23, 5341 GL Oss

Naam Dietist:

Petra de Kleijn- van den Broek

06-13368132

Ik ben werkzaam in :

Petra de Kleijn- van den Broek

Hulp bij eet- en gewichtsproblemen

In mijn praktijk bied ik hulp aan iedereen die echt geholpen wil worden en resultaat wil zien. Met problemen op het gebied van eten, drinken en gewicht bv eetbuien, emotie-eten, overgewicht, obesitas, jojo-en, anorexia nervosa, boulimia nervosa, orthorexia of een te laag gewicht, kun je bij mij terecht. Ook als je jouw eet- of gewichtsprobleem niet herkent in een van deze termen.

Samen praten we over waar jij het moeilijk mee hebt. We kijken natuurlijk ook naar je voedingspatroon en wat je daarin zou kunnen veranderen.

Ik leer je positiever naar jezelf te kijken en anders met eten en gewicht om te gaan. Ook help ik je te ontdekken dat er zoveel meer is in je leven dan je eet- of gewichtsprobleem. Kortom, we gaan samen zinvolle stappen zetten, zonder weegschaal en zonder dieetlijst. En ik leer je om bewust te genieten!

Voorlichting en preventie

Daarnaast verzorg ik voorlichtingsbijeenkomsten, workshops, gastlessen en schoolprojecten: over eet- en gewichtsproblemen, gezonde voeding & gezonde leefstijl en vooral ook over ‘bewust kiezen’.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble