Amersfoort

Petra Sturrus

Bitterkruid 2, 3824 ND Amersfoort

Naam Dietist:

Petra Sturrus

06-53594726

Ik ben werkzaam in :

Petra Sturrus

Gezondheid, leefstijf en voeding hebben altijd mijn interesse en aandacht gehad. Het was dan ook een logische keuze om mijn hart te volgen en de 4-jarige HBO opleiding Voeding en Dietetiek te volgen. Dit heb ik gedaan aan de HAN te Nijmegen. Ik heb een aantal jaar gewerkt in verschillende eerstelijns praktijken, Om vervolgens mijn eigen praktijk te beginnen.


Ieder mens heeft zijn eigen gewoontes, smaak en voorkeuren en eigen werk/leef situatie. Ik vind het daarom belangrijk om de behandeling en begeleiding te kiezen die bij ieder persoonlijk past. Samen zoeken we naar een passend eetpatroon dat ook op lange termijn vol te houden is.


De voedingsadviezen worden praktisch uitgwerkt. Daarnaast is aandacht voor het gedrag en de gedachten die het ongewenst eetgedrag in de hand werken. Op een positieve manier wordt u gestimuleerd en gemotiveerd dit om te buigen.

Regelmatig volg ik bij-en nascholing om up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble