Schagen

Dietistenpraktijk Pondous Mw. R. Strikwerda

Lijsterbesstraat 14 1741 SN Schagen

Naam Dietist:

Mw. R. Strikwerda

06 39 54 50 83

Ik ben werkzaam in :

Dietistenpraktijk Pondous Mw. R. Strikwerda

“Sinds 10 jaar ben ik, Renske Strikwerda, werkzaam als diëtist. Ik heb inmiddels mijn eigen praktijk in Heerhugowaard en help iedereen met een dieetvraag via mijn diëtistenpraktijk Pondous. Daarbij vind ik het belangrijk om de juiste kennis goed af te stemmen op een persoonlijke situatie.

Samen met jou kijk ik naar de hulpvraag en daar zal ik mijn advies en begeleiding op afstemmen. Voor de één kan het namelijk fijn zijn om een stok achter de deur te hebben, voor iemand anders is het bijvoorbeeld prettig om te achterhalen wat de onderliggende problematiek is van de steeds terugkerende valkuilen. Samen zoeken we naar de juiste handvatten om je patroon/probleem aan te pakken.

Het kan zijn dat voor het behalen van je doel niet alleen begeleiding nodig is van een diëtist, maar ook van andere specialisten. Denk aan een fysiotherapeut, psychotherapeut of oefentherapeut. Ik heb een netwerk van specialisten in de regio met wie we in dat geval nog een stap verder kunnen komen.

Ik help jou graag om je doel te bereiken!”

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram