Sliedrecht

Suzanne Groenendijk-Vogt

Landinistraat 1-3, 3363 KJ Sliedrecht

Naam Dietist:

Suzanne Groenendijk

06-53884298

Ik ben werkzaam in :

Landinistraat 1-3

3363 KJ

Sliedrecht

Suzanne Groenendijk-Vogt

Mijn naam is Suzanne Groenendijk-Vogt, diëtist. Met veel plezier werk ik alweer een aantal jaren als diëtist.

Door de balans te vinden tussen gezond en lekker eten kan ik u helpen bij het verkrijgen van een gezonde(re) leefstijl. Vaak krijg ik te horen dat men van de diëtist een lijstje krijgt met producten die niet meer gegeten mogen worden. Dit wil ik graag omdraaien. Door middel van een op maat gemaakt advies en praktische tips wil ik u ondersteunen op het gebied van voeding. Ik ben er van overtuigd dat een gezond eet- en leefstijl zo te bereiken is.

Ook bij diverse aandoeningen kunt u bij mij terecht.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram