Hoogvliet

Saskia Nieuwenhuis

Stelle 6c, 3191 KE Hoogvliet

Naam Dietist:

SaskiaNieuwenhuis

06-24345858

Ik ben werkzaam in :

Saskia Nieuwenhuis

Mijn naam is Saskia Nieuwenhuis en ik werk als diëtist met veel plezier in Hoogvliet en Alblasserdam. U kunt met verschillende voedings- en dieetvragen bij mij terecht. Door met u te kijken naar wat u wilt bereiken, wat uw mogelijkheden zijn en wat u belangrijk vindt met betrekking tot eten en drinken, komen we samen tot een voor u passend advies. Ik geloof hierbij in de weg van de geleidelijkheid: het stap voor stap toewerken naar een gezonder eet- en beweegpatroon dat op de lange termijn vol te houden is.

Kwaliteit

Als diëtist ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Mijn kennis houd ik op peil door het volgen van nascholingen en het bezoeken van symposia en congressen op het gebied van voeding en diëtetiek. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), de Stichting Diabetes and Nutrition Organization en het Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO).

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram