Arnhem

Sylvia van Daalen

Moersbergenlaan 6, 6825 AN Arnhem

Naam Dietist:

Sylvia van Daalen

026-4434722

Ik ben werkzaam in :

Sylvia van Daalen

Mijn naam is Sylvia van Daalen en ik ben sinds 1992 werkzaam als zelfstandig diëtist in Arnhem.
“In mijn vak moet je eten en drinken vooral leuk vinden. Voor mij is gezonde voeding  inpassen in uw persoonlijke leefstijl belangrijk.” Ik probeer mij te verdiepen in u en vind het belangrijk dat u keuzes leert maken; niet denken in goed of fout, gezond of ongezond, maar kiezen voor de gulden middenweg. Hoe bereid je een gezonde snelle maaltijd? In het onderstaande filmpje wordt duidelijk waarvoor u bij de diëtist terecht kunt. Iedereen krijgt bij mij het DCN voedingsdagboek ter ondersteuning van mijn consulten.

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar. Gevestigd op de Elsweide, een rustige buurt grenzend aan Presikhaaf. De garage geeft toegang tot de diëtistenpraktijk. Er zijn geen wachttijden en privacy is verzekerd. Er is voldoende en royale parkeergelegenheid voor de deur. Als u met de fiets komt dan kunt u deze in de standaard plaatsen. Bij regen bent u van harte welkom de fiets in de garage te stallen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram