Velp (GLD)

Sacha Visser

President Kennedylaan 100, 6883 AZ Velp

Naam Dietist:

Sacha Visser

06-53425451

Ik ben werkzaam in :

President Kennedylaan 100

6883 AZ

Velp (GLD)

Sacha Visser

Ruim 30 jaar houd ik me bezig met begeleiden van cliënten vanuit mijn eigen praktijk. In de loop der jaren ben ik me meer en meer gaan richten op mijn specialisaties. Nu beperk ik me tot het begeleiden van allergiepatienten op de spreekuur locatie in Velp. Dit is binnen het Allergologie Centrum in Ziekenhuis Rijnstate, locatie Velp. Hier werk ik intensief samen met het team van deze praktijk.

Ook clienten met klachten van voedselovergevoeligheid, die van buiten de praktijk een afspraak willen maken zijn hier welkom.

Wij werken als 4 diëtisten al heel veel jaar met elkaar samen. Door toename van werk en de interesse in elkaars specialisme zijn we in 2007 een samenwerkingverband gestart onder de naam 'Diëtistenpraktijk Andermaal' Andermaal wat staat voor Alweder — herhaaldelijk — nogmaals — opnieuw — wederom. Duidt op de herhaling die noodzakelijk is om een gedragsverandering te realiseren. Maar ook aangeeft 'eenmaal, andermaal ik ga ervoor....' 'Onze passie in ons werk' Met onze specialisaties streven we naar een zo breed mogelijke goed werkende praktijk.

De titel 'diëtist' is wettelijk beschermd. Na afronding van de 4 jarige HBO- opleiding Voeding en Dietetiek mogen we ons diëtist noemen. We staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We zijn lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble