Oosterhout

Sietske van den Boogaard

Merijntje Gijzenstraat 3C, 4906 EA Oosterhout

Naam Dietist:

Sietske van den Boogaard

06-54631836

Ik ben werkzaam in :

Merijntje Gijzenstraat 3C

4906 EA

Oosterhout

Sietske van den Boogaard

Mijn naam is Sietske van den Boogaard. Met veel plezier werk ik in mijn eigen diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet in Gezondheidscentrum Vrachelen en Gezondheidscentrum ‘Ons lijf – zorgen voor morgen’.

Door een omgeving met een groeiend aanbod aan voedingsmiddelen, wordt het steeds moeilijker om een goede balans te vinden tussen gezond, lekker en bewust eten. Onder bewust eten kan worden verstaan:

  • gezond eten bij ondergewicht of overgewicht
  • lactosevrij eten bij lactose-intolerantie
  • koolhydraatarm eten
  • een FODMaP-dieet volgen bij darmklachten

Mijn doel is cliënten te leren dat een dieet of (tijdelijk) aangepast eetpatroon geen straf hoeft te zijn. Cliënten verwachten namelijk vaak dat ze bij een diëtist een lijst krijgen met producten die ze niet meer mogen eten. Dat is niet de manier waarop ik werk. Ik bied ondersteuning op het gebied van voeding door op maat gemaakt advies en het geven van praktische tips. Zo wordt een blijvend gezonde eet- en leefstijl bereikt. Een plezierig eetpatroon is het uitgangspunt. Compleet staat voor: Gezond, bewust, lekker én plezierig eten!

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram