Barendrecht

Henriette Verhoeven- Corstjens

Reijerwaardseweg 16, 2991 XD Barendrecht

Naam Dietist:

Henriette Verhoeven- Corstjens

018-0620349

Ik ben werkzaam in :

Reijerwaardseweg 16

2991 XD

Barendrecht

Henriette Verhoeven- Corstjens

Mijn naam is Henriette Verhoeven-Corstjens, diëtist. Ik heb ruim 35 jaar ervaring als diëtist en leefstijlcoach. En heb sinds 1998 een praktijk in Barendrecht en Rotterdam-zuid, op 3 verschillende locaties. Ik sta ingeschreven in het Paramedisch  kwaliteitsregister (KP registratienummer: 99901869389). Deze registratie waarborgt de kwaliteit. Diëtisten die aangesloten zijn beschikken over voldoende recente werkervaring en volgen regelmatig scholingen om de kennis up to date te houden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Als diëtist en leefstijlcoach kunnen wij u helpen; uw kennis te vergroten over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Door het geven van uitleg en antwoord op al uw vragen, u te adviseren en ondersteunen bij het veranderen van uw leef- en eetgewoonten bij o.a. overgewicht, ondergewicht, maag-darmklachten, een hoge bloeddruk, een verhoogd cholesterolgehalte in uw bloed, diabetes mellitus, een eiwit of natriumbeperking, voedsel-allergieën, sport. Dit alles met als doel uw gezondheid te verbeteren, u zelf fitter voelen of uw klachten verminderen. En dat op een manier die het beste bij u (en uw wensen) past, zodat u het ook kunt volhouden.

Waarom?
Het hebben van een gezonde leefstijl brengt heel veel voordelen met zich mee; U weet wat goede voeding inhoudt waardoor u andere keuzes kunt maken, u voelt zich fitter, u zit lekkerder in uw vel, u verkleint de kans op het krijgen van welvaartsziekten, u heeft/krijgt een beter lichaamsgewicht en uw eventuele klachten verminderen.

Spreekuur op afspraak op de volgende locaties:

Reijerwaardseweg 16
2991 XD  Barendrecht

Huisartsenpraktijk Odedokter
Kerstendijk 155
3079 EW Rotterdam

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble