Zeewolde

Mw. W.F.J.J. Angenent

Ruisvoorn 87 3892 HR Zeewolde

Naam Dietist:

Mw. W.F.J.J. Angenent

036-523-6805

Mw. W.F.J.J. Angenent

Willy Angenent Voedingsadvies is in 1985 opgezet door Willy Angenent. Zij is na het voltooien van de opleiding diëtetiek in Groningen een aantal jaren werkzaam geweest in de academische ziekenhuizen te respectievelijk Leiden en Groningen. Vervolgens heeft zij zich als zelfstandige gevestigd en heeft spreekuur in zowel Zeewolde als Nijkerk. Daarnaast timmert zij aan de weg in de preventieve gezondheidszorg door het geven van cursussen en begeleiding in zowel bedrijven als voor diverse groepen. Ook het begeleiden van diabetespatiënten, mensen met overgewicht, hart- en vaatziekten, maar ook sporters, behoren tot haar dagelijkse werk.
Willy: “ het onderwerp voeding blijft constant in beweging en vormt voor mij nog steeds een geweldige uitdaging. Dankzij de samenwerking met een aantal andere medische disciplines bestaat de mogelijkheid om een totaal pakket van gezonde voeding en begeleid bewegen aan te bieden, met als doel het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram