Muiden

Yvonne van Erp

Burgemeester de Raadtsingel 15/A, 1398 BE Muiden

Naam Dietist:

Yvonne van Erp

06-25140031

Ik ben werkzaam in :

Burgemeester de Raadtsingel 15/A

1398 BE

Muiden

Yvonne van Erp

Als diëtist ben ik direct na het afstuderen mijn eigen praktijk gestart. Daarnaast heb ik gewerkt bij de afdeling Medische Voeding van Nutricia, bij KLM Catering Services voor de maaltijdontwikkeling van speciale voeding en de thuiszorg Gooi en Vechtstreek. Door mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik antwoord geven op vragen over uw klachten en de relatie met uw dieet.

Praktische zaken komen in het advies aan de orde. Hoe doet u inkopen, hoe bereidt u de maaltijd en hoe brengt u variatie aan in uw eten? Daarnaast begeleid ik u in de omgang met moeilijke situaties en (eet)momenten.

De titel diëtist is een beschermde titel. Hiervoor heb ik een vierjarige Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd. Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Mijn kwaliteitsniveau wordt gewaarborgd door een aantal verplichte bij- en nascholingen die ik jaarlijks volg.

Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk en zorgvuldig met uw gegevens om.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble