Delft

Tanja Oomen

Burgemeestersrand 198b, 2625 NZ Delft

Naam Dietist:

Tanja Oomen

06-53122585

Ik ben werkzaam in :

Burgemeestersrand 198b (eerste verdieping)

2625 NZ

Delft

Tanja Oomen

Wie ben ik?
Mijn naam is Tanja Oomen, ik ben gek op sporten, wandelen, koken en alles wat met voeding te maken heeft! Ik ben afgestudeerd als diëtiste aan de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek en heb tijdens mijn opleiding de cursussen Fitvak A en B (basisopleiding personal trainer) gevolgd. Ik werk met veel plezier als zelfstandig diëtiste en personal trainer bij NumberOne Personal Training in Delft. Hier geef ik consulten, één op één trainingen en groepslessen (BuikBillenBenen, Fit4Mom en Pilates).

Tegenwoordig hebben veel mensen last van vermoeidheid, welvaartsziekten, maag- en darmproblemen en overgewicht. Voeding en beweging spelen hierbij een cruciale rol en kunnen klachten verergeren of juist verminderen. Het is daarom mijn persoonlijke missie om zo veel mogelijk mensen de kracht van een voeding en beweging in te laten zien. Ik geloof niet in diëten, voedingshypes of magische dieetpillen. Ik geloof niet dat één manier van eten of één specifieke levensstijl bij iedereen past. Ik geloof dat resultaten tijd, toewijding en hard werken kost. Ik geloof dat we allemaal individuen zijn en dat iedereen, in elk stadium van zijn of haar leven positieve veranderingen kan aanbrengen voor een gezondere leefstijl.

Afgeronde opleidingen
HBO Voeding & Diëtetiek – De Haagse Hogeschool
Personal training – Fit!vak

Scholingen en cursussen
Leefstijlcoach
Sportvoeding
Zwanger & Fit
Pilates Mat 1 + 2
Training & coaching tijdens en na de zwangerschap level 1+2 (Core Academy)

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram