Soest

Pauline Kerkhoff

Lange Brinkweg 63A, 3764 AB Soest

Naam Dietist:

Pauline Kerkhoff

06-18518407

Ik ben werkzaam in :

Pauline Kerkhoff

Ik heb sinds mijn afstuderen in 1998 in het Rijnstate Ziekenhuis en bij de Nederlandse Obesitas Kliniek gewerkt als diëtiste en bij het RIVM als voedingswetenschapper.

Ik heb zowel Voeding en Diëtetiek in Nijmegen als Voeding en Gezondheid aan Wageningen Universiteit gestudeerd. In Soest heb ik het Succesvol Afvallen Instituut opgericht  in 2009 waar ik met veel plezier mensen met overgewicht langdurig begeleidde in samenwerking met een psycholoog en fysiotherapeut. Ik heb erna een boek geschreven over emotie-eten; Vol van Liefde/ Turning Fat into Love. Sinds 2019 ben ik werkzaam met veel plezier in de praktijk Voeding Vitaal. Ik hou van mensen en ik hou ervan om mensen te inspireren en praktisch te informeren. Diabeten, mensen met overgewicht of ondergewicht, mensen met andere chronische ziekten en kinderen met overgewicht  probeer ik op een positieve manier te begeleiden; zodat ze resultaten behalen die ze graag willen. Ik weet wat het is om met je gezondheid te struggelen en die ervaring helpt me om een nóg betere diëtiste te zijn. Ik hoop U snel eens te ontmoeten.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram