Den Haag

Sadhana Rangoe

Nunspeetlaan 54, 2573 HH Den Haag

Naam Dietist:

Sadhana Rangoe

06-38564773

Ik ben werkzaam in :

Sadhana Rangoe

Mijn naam is Sadhana Rangoe (1989) geboren en getogen in Den Haag. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als diëtist.

Ik ben opgevoed met de Hindoestaanse (eet)cultuur en ik merkte dat dat niet altijd gezond is. Zelf ben ik altijd wat zwaarder geweest en dat was een reden voor mij om de opleiding Voeding en Diëtetiek te volgen.

Tijdens mijn afstudeerstage bij Diabeteszorg Haaglanden ben ik pas echt veel bewuster geworden van mijn leefstijl. Sporten deed ik wel, maar mijn voedingspatroon bleef onveranderd. Nu heb ik vooral mijn voedingspatroon aangepast en de kilo’s die ik ben verloren zijn er na bijna 3 jaar nog af. Door middel van mijn eigen ervaringen probeer ik mensen een steuntje in de rug te geven. Het moment dat zij doorhebben hoe zij hun probleem op een andere manier kunnen aanpakken en dat zij de uitkomst van hun harde werk zien, geeft mij voldoening en waardering.

U kunt bij mij terecht voor uw vragen over voeding en een passend advies op maat. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en u te begeleiden naar een gezonder eetpatroon.

Mijn specialisaties:

  • Overgewicht en obesitas
  • Ondergewicht
  • Diabetes Mellitus type 2
  • Te hoge bloeddruk (hypertensie)
  • Te hoog cholesterol (hypercholesterolemie)
  • Zwangerschapsdiabetes
michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram